Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВярата и надеждата са важни, но някои ги

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВярата и надеждата са важни, но някои ги
Коментари Харесай

Нана: Забравяме ценността на живеенето, че ние трябва да го живеем този живот

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Вярата и вярата са значими, само че някои ги одобряват като клишета. Веднъж ми лишиха тази вяра и ми рухна душата, тялото ми се сгромоляса. Това призна в откровена изповед в „ На кафе “ по Нова телевизионната водеща Нана Гладуиш.

Ако не вярваш в утрешния ден, да постигнеш триумф, да си здрав, да се радваш на празниците на околните, животът става безмислен. С това голямо предпочитание - да се резервира живота във всяка цена и страха, че може да го загубим, ние се затваряме вкъщи и забравяме полезността на живеенето, че ние би трябвало да го живеем този живот, добави Нана.

Много е елементарно да се дават препоръки в профил, само че има препоръки, за които ми е мъчно и не мога да ги дам на самата себе си. И се изучавам, не преставам да се изучавам, и нямам нищо срещу хората, които ми дават уроци. Не се дразня на хората, които съзидателно ме поучават, сподели още Нана Гладуиш.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР